Tarvitsetko tilan, jossa harrastaa?!

Palveluvalikoimamme laajenee ja Garagersilla on nyt ennakkomarkkinoinnissa uudenlaiset kimppatallit / tilat, joissa varustelu, tilat sekä hinnoittelu määräytyvät tarpeesi mukaan. Perusjäsenyys sisältää taatun määrän käyttötunteja, joka mahdollistaa myös pidemmät varaukset (vuorokausia), halutessaan tuntimäärää voi kasvattaa joko jäsenyystasoa nostamalla tai yksittäisillä tuntiveloituksilla. Lisäksi tarjolla on jäsenille omat säilytystilat esim. harrasteautolle/motolle, työkaluille ja muille tarvikkeille.

Tuttu Garagers toimintakonsepti mahdollistaa joustavan kuukausi- ja tuntihinnoittelun, jolloin maksat aina juuri tarvitsemastasi palvelusta. Helppokäyttöisen ja reaaliaikaisen ajanvarausjärjestelmämme ansiosta saat sinulle sopivan tilan käyttöösi juuri silloin, kuin se sinulle parhaiten sopii! Me huolehdimme jäsenyyksistä, tilasta ja hallinnoinnista, jolloin sinä voit keskittyä huoletta olennaiseen – harrastamiseen!

Kiinnostuitko?  Vastaa muutamaan kysymykseen alla, se ei sido sinua mihinkään!

Lisätietoja saat myös ”Yhteydet”- sivun kautta tai osoitteesta info@garagers.fi

Kiitos!

Mitä varusteita tallissa arvostat:

Tarvitsetko työtilaa:

Tarvitsetko pihalle säilytystilaa:

Haluatko varata koko tallin yksityisenä tilana, vai voivatko tallin muut jäsenet kulkea yhteisissä tiloissa esim. nosturipaikan varauksesi aikana?

Kuinka monta tuntia / vuorokautta arvioisit käyttötarpeesi olevan kuukausitasolla?

Paljonko olisit valmis maksamaan jäsenyydestä kuukaudessa?