Kuukausijäsenyyden ensimmäinen kuukausi maksetaan heti verkkomaksuna, seuraavat kuukaudet laskutetaan valintasi mukaisella tavalla.

1. Tutustumiskäynti + oma kulkutunniste

Tutustumiskäynnin hintaan sisältyy tunti talliaikaa, kaikkien tallin laitteiden ja esipesuvaahdon käyttö, oma kulkutunniste, sekä halutessasi perehdytys tallin käyttöön. Kulkutunnisteesi saat suoraan tallilta tutustumiskäynnin yhteydessä.

14,90 €


2. Tunnin varaus

Sisältää esipesuvaahdon ja tallin kaikkien laitteiden vapaan käytön. HUOM. Talliin pääsy edellyttää henkilökohtaista kulkutunnistelätkää.

22,00 €


3. Kuukausijäsenyys 2x2h/kk

VAIN 29e/kk EI MUITA KULUJA, sisältää kaksi käyntikertaa kuukaudessa. Yhden käyntikerran pituus on kaksi tuntia. Kerrat voi yhdistää, jolloin saat yhden neljän tunnin vuoron kuukaudessa. Hinta sisältää tallin laitteiden käytön, pesuvaahdon, sekä henkilökohtaisen kulkulätkän. Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jonka irtisanomisaika on yksi kuukausi. Jäsenyyden vähimmäispituus on 2kk. Samalla jäsenyydellä käytössäsi on kaikki Garagers autonhoitotallit.

29,00 €


4. Kuukausijäsenyys 4x2h/kk

VAIN 45e/kk EI MUITA KULUJA, sisältää neljä käyntikertaa kuukaudessa. Yhden käyntikerran pituus on kaksi tuntia. Kertoja voi yhdistää, jolloin saat esim. yhden kahdeksan tunnin vuoron kuukaudessa. Hinta sisältää tallin laitteiden käytön, pesuvaahdon, sekä henkilökohtaisen kulkulätkän. Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jonka irtisanomisaika on yksi kuukausi. Jäsenyyden vähimmäispituus on 2kk. Samalla jäsenyydellä käytössäsi on kaikki Garagers autonhoitotallit.

45,00 €


5. Kuukausijäsenyys 8x2h/kk

VAIN 89e/kk EI MUITA KULUJA, sisältää kahdeksan käyntikertaa kuukaudessa. Yhden käyntikerran pituus on kaksi tuntia. Kertoja voi yhdistää, jolloin saat esim. kaksi kahdeksan tunnin vuoroa kuukaudessa. Hinta sisältää tallin laitteiden käytön, pesuvaahdon, sekä henkilökohtaisen kulkulätkän. Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jonka irtisanomisaika on yksi kuukausi. Jäsenyyden vähimmäispituus on 2kk. Samalla jäsenyydellä käytössäsi on kaikki Garagers autonhoitotallit.

89,00 €


6. Kuuden tunnin paketti

Sisältää kuusi erillistä tuntia. Kerrat voi myös yhdistää, jolloin saat esim. yhden kuuden tunnin vuoron. Hinta sisältää tallin laitteiden käytön, pesuvaahdon, sekä henkilökohtaisen kulkulätkän. Jäsenyys on voimassa vuoden ostopäivästä. Samalla jäsenyydellä käytössäsi on kaikki Garagers autonhoitotallit.

105,00 €


7. 12 tunnin paketti

Sisältää 12 erillistä tuntia. Kerrat voi myös yhdistää, jolloin saat esim. yhden 12 tunnin vuoron. Hinta sisältää tallin laitteiden käytön, pesuvaahdon, sekä henkilökohtaisen kulkulätkän. Jäsenyys on voimassa vuoden ostopäivästä. Samalla jäsenyydellä käytössäsi on kaikki Garagers autonhoitotallit.

200,00 €


8. Arkipäivän ja yöajan ammattilaisjäsenyys

Tallin käyttö arkena klo:00-15 ja viikonloppuna klo:00-08 välillä. Sisältää 10 erillistä tuntia. Kerrat voi myös yhdistää. Hinta sisältää tallin laitteiden käytön, pesuvaahdon, sekä henkilökohtaisen kulkulätkän. Jäsenyys on voimassa vuoden ostopäivästä. Samalla jäsenyydellä käytössäsi on kaikki Garagers autonhoitotallit.

150,00 €Kuukausijäsenten lisätunnit 8€/kpl. Ilmoita tuntien käytöstä sähköpostilla info@garagers.fi. Veloitus lisätään seuraavaan laskuun.

Mikäli et löytänyt etsimääsi jäsenyyttä, ota yhteyttä info@garagers.fi