Kuukausijäsenyyden ensimmäinen kuukausi maksetaan heti verkkomaksuna, seuraavat kuukaudet laskutetaan valintasi mukaisella tavalla.

(HUOM! Kuukausijäsenyyden tarkastelujakso alkaa ostopäivästä.) 

Tutustumiskäynti + oma kulkutunniste

Tutustumiskäynnin hintaan sisältyy tunti talliaikaa, kaikkien tallin laitteiden ja esipesuvaahdon käyttö, oma kulkutunniste, sekä halutessasi perehdytys tallin käyttöön. Tutustumistuote on ostettavissa vain yhden kerran.

22,00 €


Tunnin varaus

Sisältää esipesuvaahdon ja tallin kaikkien laitteiden vapaan käytön. HUOM. Talliin pääsy edellyttää henkilökohtaista kulkutunnistetta.

22,00 €


Kuukausijäsenyys 2x2h/kk

VAIN 34,90€/kk EI MUITA KULUJA, sisältää kaksi käyntikertaa kuukaudessa. Yhden käyntikerran pituus on max.kaksi tuntia, mutta kerrat voi yhdistää, jolloin saat esim. yhden neljän tunnin vuoron kuukaudessa. Hinta sisältää tallin laitteiden käytön, esipesuvaahdon, sekä henkilökohtaisen kulkulätkän. Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jonka irtisanomisaika on yksi kuukausi. Jäsenyyden vähimmäispituus on 2kk. Samalla jäsenyydellä käytössäsi on kaikki Garagers autonhoitotallit. HUOM tarkastelujakso alkaa ostopäivästä!

34,90 €


Kuukausijäsenyys 4x2h/kk

VAIN 49,90€/kk EI MUITA KULUJA, sisältää neljä käyntikertaa kuukaudessa. Yhden käyntikerran pituus on max.kaksi tuntia, mutta kerrat voi yhdistää, jolloin saat esim. yhden kahdeksan tunnin vuoron kuukaudessa. Hinta sisältää tallin laitteiden käytön, esipesuvaahdon, sekä henkilökohtaisen kulkulätkän. Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jonka irtisanomisaika on yksi kuukausi. Jäsenyyden vähimmäispituus on 2kk. Samalla jäsenyydellä käytössäsi on kaikki Garagers autonhoitotallit. HUOM tarkastelujakso alkaa ostopäivästä!

49,90 €


Kuukausijäsenyys 8x2h/kk

VAIN 89e/kk EI MUITA KULUJA, sisältää kahdeksan käyntikertaa kuukaudessa. Yhden käyntikerran pituus on kaksi tuntia. Kertoja voi yhdistää, jolloin saat esim. kaksi kahdeksan tunnin vuoroa kuukaudessa. Hinta sisältää tallin laitteiden käytön, pesuvaahdon, sekä henkilökohtaisen kulkulätkän. Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jonka irtisanomisaika on yksi kuukausi. Jäsenyyden vähimmäispituus on 2kk. Samalla jäsenyydellä käytössäsi on kaikki Garagers autonhoitotallit. HUOM tarkastelujakso alkaa ostopäivästä!

89,00 €


Kuuden tunnin paketti

Sisältää kuusi erillistä tuntia. Kerrat voi myös yhdistää, jolloin saat esim. yhden kuuden tunnin vuoron. Hinta sisältää tallin laitteiden käytön, pesuvaahdon, sekä henkilökohtaisen kulkulätkän. Jäsenyys on voimassa vuoden ostopäivästä. Samalla jäsenyydellä käytössäsi on kaikki Garagers autonhoitotallit.

105,00 €


12 tunnin paketti

Sisältää 12 erillistä tuntia. Kerrat voi myös yhdistää, jolloin saat esim. yhden 12 tunnin vuoron. Hinta sisältää tallin laitteiden käytön, pesuvaahdon, sekä henkilökohtaisen kulkulätkän. Jäsenyys on voimassa vuoden ostopäivästä. Samalla jäsenyydellä käytössäsi on kaikki Garagers autonhoitotallit.

189,00 €


Arkipäivän Yritysjäsenyys

Tallin käyttö arkena klo:00-15. Sisältää 20 erillistä tuntia. Kertoja voi myös yhdistää pidemmäksi varaukseksi. Hinta sisältää tallin laitteiden käytön, pesuvaahdon, sekä henkilökohtaisen kulkulätkän. Käyttöoikeus on voimassa vuoden ostopäivästä. Samalla jäsenyydellä käytössäsi on kaikki Garagers autonhoitotallit. Yritysjäsenyys on mahdollista myös räätälöidä tarpeidesi mukaan, soita ja kysy lisää!

269,00 €Kuukausijäsenten lisätunnit 8€/kpl. Ilmoita tuntien käytöstä sähköpostilla info@garagers.fi. Veloitus lisätään seuraavaan laskuun.

Mikäli et löytänyt etsimääsi jäsenyyttä, ota yhteyttä info@garagers.fi