GARAGERS FAQ

Garagers Oy:n tehtävänä on tarjota jäsenilleen erinomaiset tilat ajoneuvojen omatoimiseen hoitoon, huoltoon ja korjaamiseen.

Talliin voit tulla esimerkiksi auton pesuun ilman erillistä varustautumista, kun kaikki tarvittava on valmiina. Halutessasi voit tietysti tuoda omat aineet ja välineet.

Omassa, siistissä tallissa voit fiksata, huoltaa, asentaa ja viihtyä.

Talleissa on valmiiksi pesuämpärit, painepesuri, imuri, verhoilun pesulaite, kuivauspuhallin, paineilmapistooli ja renkaantäyttölaite, tunkki, ristikkoavain, työkalusarja ja vikakoodien lukulaite. Esipesuun tarjoamme veloituksetta painepesurilla levitettävän pesuaineen.

Talliin pääsy edellyttää vuoron varaamista web kalenterista ja henkilökohtaista kulkutunnistetta, jonka saat kun rekisteröidyt jäseneksi ja olet ostanut jonkin hinnastosivun tuotteista. Käyttämällä elektronista avainta mahdollistamme jäsenille parhaan palvelun ja tilojen laadun, sekä turvallisuuden säilymisen.

 

LAATU JA VASTUULLISUUS

Auton hoitotyön kannalta tärkeät ympäristötekijät on huomioitu jo tallien suunnittelussa, joissa likavedet johdetaan asianmukaiseen erotuskaivoon ja pesukemikaaleiksi valitaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, kuitenkin tinkimättä tehosta. Tallien valaistuksessa käytetään autonhoitoon oikean värilämmön omaavia ja energiatehokkaita led valaisimia.

Kehitämme jatkuvasti tallien tiloja toimivammiksi ja tehokkaammiksi. Motivaationa ovat jäsenemme, sekä intohimo tee-se-itse autoilua kohtaan.

Kiinnostuitko?

Rekistreöidy ja osta tuotesivulta sinulle sopiva jäsenyysvaihtoehto, tai tutustumiskäynti, johon sisältyy tunnin vuoro ja kulkutunniste. Rekisteröityminen ei sido sinua mihinkään, mutta antaa mahdollisuuden käyttää Garagers tallia esimerkiksi tuntihinnalla, kun sitä tarvitset. Kulkutunnisteen (PIN-koodi) saat sähköpostitse ensimmäisen ostoksesi jälkeen. Mikäli tarvitset kulkutunnisteen pikaisesti, soita heti ostoksesi jälkeen.

Henkilötietojen käsittely: Rekisteriseloste