1. LUE SÄÄNNÖT JA REKISTERÖIDY

2. OSTA TUOTE

3. VARAA VUORO KALENTERISTA

 1. Garagers Oy on rekisteröityneille jäsenille tarkoitettu autonhoitotila, jossa myös renkaanvaihdot ja muut pienimuotoiset asennus/korjaus/huoltotoimet ovat mahdollisia. Talleissa saa tehdä vain sellaisia töitä, joista ei jää tilaan epäsiisteyttä tai muutoin tilan käyttöä rajoittavaa haittaa. Kiellettyjä töitä ovat esimerkiksi, ruiskumaalaus, kotelosuojamassaus / ruostesuojamassaus, tulityöt, ajoneuvon moottorin käyttäminen sisällä pitkiä aikoja (pakokaasu), sekä muut työt joista vapautuu tilaan seuraavaa käyttäjää häiritseviä kemikaaleja.
 2. Garagers Oy:n tiloihin pääsy edellyttää käyttäjän/vastuuhenkilön henkilöllisyyden tunnistamista rekisteröitymällä Garagers jäseneksi. Garagers Oy:llä on oikeus hyväksyä tai hylätä jäsenen rekisteröityminen. Jäsenhakemus / rekisteröityminen tehdään www.garagers.fi sivuston kautta. Garagers jäsenyys on henkilökohtainen siten, että vuoron varannut rekisteröitynyt jäsen on aina vastuussa tilan sääntöjen mukaisesta käytöstä. Tilan käyttöä ei muutoin ole rajoitettu (esim. ajoneuvokohtaisesti). Jäsenille tarjottava esipesuvaahtomäärä on noin 3dl/käyntikerta (yhden auton pesuun tarkoitettu määrä). Tahallisista väärinkäytöksistä velvoitetaan mahdolliseen korvausvastuuseen, vuorojen menetykseen ja jäsenyyden irtisanomiseen.
 3. Garagers talleissa ei ole päivystävää henkilökuntaa. Tilaa valvotaan tallentavalla videovalvonnalla. Asiakaspalvelu arkisin klo 8 – 16 sähköposti+tekstiviesti, lisäksi klo 16-20 puhelimitse. Kiireelliset vikailmoitukset puhelimitse 24/7 P. 0405529279.
 4. Tallin varaaminen suoritetaan jäsenen henkilökohtaisilla tunnuksilla www.garagers.fi sivustolla olevan kalenterin avulla. Vuoron peruutukset suoritetaan saman sivuston kautta viimeistään kolme tuntia ennen varatun vuoron alkua. Vuoron peruminen alle 3 tuntia ennen vuoron alkua aiheuttaa jäsenelle varattujen tuntien menetyksen.
 5. Kuukausijäsenten kuukausijaksotus alkaa liittymispäivästä, ei kuukauden alusta.
 6. Mikäli tallia haluaa käyttää yli oman kuukausijäsenyyden tuntimäärän, veloitetaan lisätunneista 8€/kpl. Lisätunteja ei voi ostaa verkkokaupasta, joten varaa talli kalenterista ja ilmoita lisäkäytöstä sähköpostilla info@garagers.fi, whatsapilla tai tekstiviestillä P.0405529279. Pidetyt lisävuorot lisätään seuraavaan laskuun. Ilmoittamattomista lisätunneista peritään tarkastusmaksu (20e).
 7. Mahdollisista laiterikoista tai muista ongelmista on ilmoitettava välittömästi henkilökunnalle P. 0405529279  tai kiireettömässä tapauksessa info@garagers.fi
 8. Tallin on oltava tyhjä ja siisti ennen vuoron päättymistä. Mikäli autosta on jäänyt tilaan likaa (seuraavaa tulijaa häiritsevästi), tulee se siirtää lastalla erotuskaivoon ennen vuoron päättymistä. Tilaan ei saa jättää roskia mitkä eivät mahdu käytössä olevaan roska-astiaan.
 9. Vuoron päätyttyä on varmistettava käynti, sekä nosto-oven sulkeutuminen. Ovi on käytettävä kiinni, vaikka seuraava käyttäjä olisi jo tulossa. Mikäli seuraava tulija ei avaa ovea omalla kulkutunnisteellaan, jää vastuu tilan käytön oikeellisuudesta edellisen kävijän vastuulle, koska Garagers Oy ei voi luotettavasti tunnistaa seuraavaa asiakasta. (Jäsen rekisteröityy vuorolleen, kun kulkutunnistetta käytetään tallin ulkopuolella oleva lukija päällä ja ovi avautuu)
 10. Mikäli näitä sääntöjä rikotaan, voidaan henkilön jäsenyys päättää yhden varoituksen jälkeen. Mikäli rikkomus on vakava, astuu irtisanominen voimaan välittömästi. Irtisanomistilanteessa jäljellä olevaa jäsenaikaa tai maksettua jäsenmaksua ei hyvitetä.
 11. Garagers Oy pidättää kaikki oikeudet muuttaa sääntöjä.
 12. Rekisteröitymällä hyväksyt säännöt.

Oletko jo meidän asiakas? Kirjaudu sisään tästä. Mikäli olet jo meidän asiakas, mutta et tiedä tunnuksiasi ole ystävällinen ja pyydä ne asiakaspalvelustamme.

Luo uudet tunnukset täyttämällä oheiset kentät.

Mies Nainen

Ole hyvä ja täytä huoltajan laskutustiedot.