Hinnasto

Kirjaudu sisään ostaaksesi tuotteita verkkokauppamme kautta.

1. Kulkutunniste + tutustumiskäynti

Kulkutunnisteen hintaan sisältyy tunnin käyntikerta, esipesuvaahdon käyttö, sekä halutessasi perehdytys talliin. Tunniste toimitetaan joko postissa tai tallille niin sovittaessa.

24,00 €


2. Tunnin varaus

Sisältää esipesuvaahdon ja tallin kaikkien vehkeiden vapaan käytön. HUOM. Talliin pääsy edellyttää henkilökohtaista kulkulätkää.

21,00 €


3. Kuukausijäsenyys 2x2h/kk

VAIN 24e/kk EI MUITA KULUJA, sisältää kaksi käyntikertaa kuukaudessa. Yhden käyntikerran pituus on kaksi tuntia. Kerrat voi yhdistää, jolloin saat yhden neljän tunnin vuoron kuukaudessa. Hinta sisältää tallin laitteiden käytön, pesuvaahdon, sekä henkilökohtaisen kulkulätkän. Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jonka irtisanomisaika on yksi kuukausi. Jäsenyyden vähimmäispituus on 2kk.

24,00 €


4. Kuukausijäsenyys 4x2h/kk

VAIN 34e/kk EI MUITA KULUJA, sisältää neljä käyntikertaa kuukaudessa. Yhden käyntikerran pituus on kaksi tuntia. Kertoja voi yhdistää, jolloin saat esim. yhden kahdeksan tunnin vuoron kuukaudessa. Hinta sisältää tallin laitteiden käytön, pesuvaahdon, sekä henkilökohtaisen kulkulätkän. Toistaiseksi voimassaoleva jäsenyys, jonka irtisanomisaika on yksi kuukausi. Jäsenyyden vähimmäispituus on 2kk.

34,00 € 

Kuukausijäsenten lisätuntien hinnat:

  • 1-3 tuntia = 7€/tunti
  • 4-6 tuntia = 6,5€/tunti
  • yli 7 tuntia = 6€/tunti

Ilmoita tuntien käytöstä sähköpostilla info@garagers.fi. Veloitus lisätään seuraavaan laskuun.